Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@19:29:47 GMT

چرا پروژه اسکورپيو ديرتر از PS4 Pro عرضه‌ مي‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۱۵۲۶۳

خبرگزاري آريا - با توجه به ورود تلويزيون هاي 4K و کيفيت خارق العاده آن ها، بسياري از کاربران کنسول هاي نسل هشتم براي تجربه عناوين ويديويي با بالاترين کيفيت ممکن، به سمت پلتفرم رايانه شخصي رجوع کردند. همان طور که اطلاع داريد، دو کمپاني مايکروسافت و سوني به دليل جلوگيري از کوچ کاربران خود، طراحي و ساخت کنسول هاي ميان نسلي را آغاز کردند تا با ارتقاي سخت افزارهاي کنسول هاي نسل هشتم، امکان پشتيباني از رزولوشن 4K و قابليت HDR را در کنسول هاي جديد فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براي کسب اطلاعات بيشتر همراه رسانه کليک باشيد.

به گزارش خبرگزاري آريا ، در مراسم E3 سال ميلادي گذشته، شرکت سوني و مايکروسافت به طور رسمي از دو کنسول پلي استيشن 4 پرو و ايکس باکس اسکورپيو خبر دادند. از آن جا که کمپاني ژاپني سوني قصد عرضه هدست واقعيت مجازي پلي استيشن را در اواخر سال 2016 داشت، مجبورا کنسول ميان نسلي جديد خود در ماه سپتامبر همان سال عرضه کرد. همچنين مدل کوچک يافته و بهينه شده پلي استيشن 4 تحت عنوان پلي استيشن 4 اسليم نيز يک ماه زودتر از PS4 Pro به دست طرفداران و علاقه مندان رسيد.
اما رموندي ها همانند شرکت سوني عمل نکردند و در سال ميلادي گذشته، تنها مدل اسليم (کوچک شده) کنسول ايکس باکس وان را با نام Xbox One S روانه بازار کردند. در اواخر سال 2016، با وجود عرضه کنسول رقيب پلي استيشن 4 پرو، اطلاعات و جزئيات زيادي از پروژه مرموز اسکورپيو نمي دانستيم و از مشخصات فني آن باخبر نبوديم. برخي از تحليل گران معتقد بودند که عرضه ديرهنگام ايکس باکس اسکورپيو نتيجه خوبي را براي رموندي ها به همراه نخواهد داشت و به فروش آن لطمه وارد خواهد کرد.
با وجود همه اين ها، مايکروسافت همچنان سکوت را سر لوحه کار خود قرار داد و اطلاعاتي از پروژه اسکورپيو منتشر نکرد. سرانجام چند هفته پيش، رموندي ها از مشخصات فني اين کنسول جديد رونمايي کردند و حتي اين دستگاه را در اختيار اعضاي وب سايت معتبر ديجيتال فاندري نيز قرار دادند.
کنسول جديد ايکس باکس اسکورپيو از پردازنده مرکزي هشت هسته اي سفارشي x86 با فرکانس 2٫3 گيگاهرتز بهره مي برد. پردازنده گرافيکي به کار رفته در اين دستگاه، 40 واحد محاسباتي سفارشي با فرکانس 1172 مگاهرتز دارد که در مقايسه با پردازنده گرافيکي کنسول پلي استيشن 4 پرو، قوي تر است. به علاوه، پروژه اسکورپيو داراي رم 12 گيگابايتي از نوع GDDR5 و پهناي باند 326 گيگابايت بر ثانيه مي باشد که بنا به گفته برخي از منابع، تنها 8 گيگابايت از اين مقدار قابل استفاده خواهد بود. متاسفانه بازهم شاهد استفاده از هارد هاي معمولي يعني HDD به جاي استفاده از هاردهاي پرسرعت SSD در اين کنسول جديد هستيم که البته فاکتور قيمت، سازندگان را مجبور به استفاده از هاردهاي اچ دي دي کرده است. درايور نوري دستگاه هم به صورت کامل از بلوري 4K پشتيباني مي کند.
اما سوالي اينجا مطرح مي شود آن است که چرا مايکروسافت کنسول جديد اسکورپيو را در سال 2016 عرضه نکرد؟ به تازگي وب سايت معتبر گاماسترا مصاحبه اي را با آقاي فيل اسپنسر، رئيس کل بخش ايکس باکس شرکت مايکروسافت، داشته که ايشان در طول اين مصاحبه، پاسخ روشني به سوال فوق داد و علت اصلي عرضه ديرهنگام پروژه Xbox Scorpio را مشخص نمود.
فيل اسپنسر معتقد است که تلويزيون هاي 4K در اواسط نسل هشتم کنسول ها مورد توجه مردم و بازي بازان قرار گرفت. از اين رو، مايکروسافت تصميم گرفت تا دو کنسول جديد خود را در دو سال متفاوت عرضه کند. به همين خاطر، در سال ميلادي 2016 شاهد عرضه جهاني کنسول جديدي را با نام ايکس باکس وان اس بوديم و در اواخر سال ميلادي جاري نيز، شاهد عرضه کنسول قدرتمند پروژه به بازار خواهيم بود.
رئيس کل بخش ايکس باکس در اين مصاحبه گفت:
ما فکر مي کرديم که تلويزيون هاي 4K در اواسط نسل هشتم محبوب شوند. از اين رو، يک کنسول را براي سال 2016 و ديگري را براي سال 2017 طراحي کرديم. در واقع ما همزمان بر روي دو پروژه مشغول به کار بوديم. در يک نقطه براي تلاشمان براي سال ميلادي 2016، موفقيت دست يافتيم. بگذاريد اين را چراغ سبز خطاب کنم! من فکر مي کنم که براي سال 2016، ما بايد کنسولي را طراحي مي کرديم که هم قدرت کافي را دارا باشد و هم از لحاظ قيمت، قيمت مناسبي داشته باشد تا مشتريان حاضر به پرداخت مبلغ آن باشند. [منظور از کنسول سال 2016، همان کنسول ايکس باکس وان اس و پروژه ايکس باکس اسکورپيو مي باشد]
در اين ميان، رموندي ها تمام تلاش خود را متوقف کردند و تمرکز تيم سازنده کنسول را بر روي پروژه سال 2017 قرار دادند. از اين رو، پروژه اسکورپيو شکل گرفت و به همين خاطر، اين کنسول در سال 2017 ميلادي به دست طرفداران و علاقه مندان خواهد رسيد. فيل اسپنسر در اين باره گفت:
در ميانه نقشه سال 2016، ما تمام تلاشمان را متوقف کرديم! با خود گفتيم: باشه، ما تمام تمرکزمان را بر روي ساخت يک کنسول قدرتمندتر قرار مي دهيم و تيم توسعه سخت افزاري را به اين سمت سوق مي دهيم تا کنسول قدرتمندي را در سال 2017 عرضه کنيم. هدف اصلي ما اين بود که اين کنسول، مخصوص رزولوشن 4K باشد و به طور کامل از اين رزولوشن پشتيباني کند.
در ادامه اين مصاحبه، آقاي فيل اسپنسر، دو نقشه اساسي شرکت مايکروسافت را با نقشه ساخت کنسول پلي استيشن 4 پرو کمپاني سوني مقايسه کرد. به گفته ايشان، کنسول پلي استيشن 4 پرو يکي از بهترين کنسول هاي سال 2016 به شمار مي رود و کمپاني سوني در انتخاب سخت افزارهاي به کار رفته در اين کنسول قدرتمند، به درستي عمل کرده است. فيل اسپنسر در صحبت هاي خود اعلام کرد:
هر از گاهي که بيش از حد درمورد کمپاني سوني صحبت مي کنيم، با مشکل مواجه مي شوم؛ اما انتخاب و تصميم سوني، منجر به ساخت و عرضه کنسول پلي استيشن 4 پرو شد. من کاملا تصميم سوني را درک مي کنم که آن ها با انتشار اين دستگاه، به دنبال چه هستند و به کجا مي روند! من هم به صورت عمومي و هم به صورت خصوصي اين موضوع را اعلام مي کنم که کمپاني سوني، در سال پيش کنسول خوبي يعني پلي استيشن 4 پرو را طراحي و عرضه کرد. سازندگان کنسول PS4 Pro، قطعات و سخت افزارهاي خوبي را انتخاب کردند و از قطعات معقولي استفاده کردند تا کنسول ميان نسلي خودشان را بسازند.
همان طور که مي دانيد در زمان عرضه دو کنسول ايکس باکس وان و پلي استيشن 4، به دليل ضعف فريم ريت کنسول نسل هشتم مايکروسافت، اين دستگاه مورد تمسخر طرفداران پلي استيشن قرار گرفت. در آن زمان، ميزان فريم ريت عناوين بر روي دو کنسول مذکور يکي از جنجالي ترين مباحث به حساب مي آمد و از آن جا که Xbox One قادر به اجراي عناوين ويديويي با 60 فريم بر ثانيه نبود، مايکروسافت شکست سنگيني را تجربه کرد.
گويا رموندي ها از گذشته خود درس عبرت گرفتند و مجددا اين اشتباه را مرتکب نخواهند شد. فيل اسپنسر در ادامه صحبت هاي خود، اسپنسر در ادامه صحبت هاي خود به اهميت نرم فريم ريت بازي ها بر روي کنسول هاي بازي اشاره کرد. وي ادعا مي کند که مهمترين عامل در خريد کنسول، قدرت آن است که عناوين ويديويي را به بهترين شکل ممکن و با فريم ريت بازي بالا اجرا کند. به نظر مي رسد ساخت چنين کنسولي در سال ميلادي گذشته بنا به مسائل قيمتي و ساختگي ممکن نبود و به همين خاطر، کنسول ايکس باکس اسکورپيو در سال ميلادي جاري عرضه مي شود. فيل اسپنسر در اين باره گفت:
نکته اي که براي ما از اهميت بالايي برخودار است، اينکه هرگز شاهد افت فريم در عناوين ويديويي نباشيم! به عبارت ديگر، اگر سازندگان رزولوشن بازي را افزايش دهند به بازيکنان بگوييد: بفرما! تو اين کنسول قدرتمند را خريدي؛ بگذار رزولوشن بالا را به تو نشان دهم. شما هم نمي خواهيد که نرخ فريم عناوين ويديويي بر روي کنسولتان افت پيدا کند و اين چيزي بود که ما نمي توانستيم با طرحي که براي سال 2016 داشتيم، آن را براي شما آماده کنيم.
در پايان اين مصاحبه، فيل اسپنسر دو عامل قيمت و محدوديت سخت افزاري را علت اصلي عرضه کنسول جديد ايکس باکس اسکورپيو در سال 2017 دانست. وي توضيح داد:
بنابراين فاکتور مهم، زمان بود! يکي از مسائل مربوط به قيمت سخت افزار در سال گذشته بود چرا که تنها با گذشت زمان، شاهد کاهش قيمت آن ها بوديم. [از اين رو، امکان استفاده از اين قطعات بر روي کنسول جديد در آن زمان موثر بود] مورد بعدي، محدويت ها و قابليت هاي سخت افزاري مي باشند که مانع عرضه Xbox Scorpio در سال گذشته مي شد. بنا به همين مسائلي که عرض کرديم، ما تصميم گرفتيم تا عرضه کنسول ايکس باکس اسکورپيو را به سال آينده (2017) موکول کنيم.
در زير، مي توانيد ساير خبرهاي مرتبط با پروژه اسکورپيو را در رسانه کليک مطالعه کنيد.
پشتيباني پروژه اسکورپيو از فناوري هاي FreeSync و HDMI 2.1
اولين تصوير از نمونه اوليه پروژه اسکورپيو منتشر شد
PS4 Pro در برابر Xbox Scorpio: کدام يک بهتر است؟
ايکس باکس اسکورپيو گران‌تر از PS4 Pro خواهد بود
مشخصات فني ايکس باکس اسکورپيو رسما اعلام شد
قيمت ايکس باکس اسکورپيو بيش از 400 دلار خواهد بود
در پايان اين گزارش، ديدگاه شما در رابطه با صحبت هاي آقاي فيل اسپنسر چيست؟ آيا دلايل مايکروسافت منطقي به نظر مي رسند؟ به نظر شما، اينکه کنسول جديد خانواده ايکس باکس پس از گذشت يک سال از عرضه پلي استيشن 4 پرو وارد بازار خواهد شد، به فروش آن لطمه خواهد زد؟ ديدگاه ها و نظرات شخصي خود را با ديگر کاربران رسانه کليک به اشتراک بگذاريد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • (تصاویر) مزدا آر ایکس ۷؛ زیبای ژاپنی
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • لیگ NBA| سانز در یک قدمی حذف/ کلیپرز و باکس شکست خوردند
  • ایکس سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • (ویدیو) «ایکس» سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!
  • ویدیو/ «ایکس» سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!